divendres, 22 de març del 2013

Tina super bruixa fa bromes màguiques



RESUM: El llibre que m’he llegit parla d’una nena amb poders que es diu Tina, va un cap de setmana a casa de la seva àvia, i el seu germà Pitus també vol anar-hi però la Tina ho té molt clar, li tocava a ella anar a casa de la seva àvia. Però en Pitus insisteix i la Tina li a d’explicar unes quantes histories: la caputxeta vermella, però la Tina diu que té el cabell de color verd i la seva àvia li  regala una gorra de color vermella perquè es tapes els cabells, i per això es diu caputxeta vermella. També la historia del 7 nans, que en Pitus el germà de la Tina està a dintre de la historia i és uns dels 7 nans. Quant la Tina li acabar d’explicar les histories els seus pares la van portar a casa de la seva àvia. Quan  arriba a la casa, la seva àvia ha de anar a comprar i li diu a la Tina que no obri la porta a ningú, llavors en aquell precís moment algú  trucar a la porta. La Tina es pensava que era la seva àvia, i li volia fer una broma, però no era la seva àvia era un venedor. La Tina es  converteix en una vaca, en un cavall i en un porc...
Quan es s’aduna que no era una broma de la seva àvia, es va disculpar, però el senyor  truca a la policia. Quant tots van arribar es pensaven que el venedor estava boig. La Tina es va fer la innocent, perquè a de mantenir els seus poders en secret.

COMENTARI: En el moment que llegia el llibre m’ha agradat perquè feia riure, però de vegades era una mica repetitiu i es feia pesat.

 Carla Dalmases Sitjà